Örömmel jelenthetjük be, hogy a hosszas előkészületi-, majd kivitelezési munkák végeztével a mai napon hivatalosan is megnyitotta kapuit a First Touch Edzőterem!

Várjuk szeretettel mostantól mindazon vendégeket, akik szeretnék kipróbálni új képzési módszerünket. Mindenkinek köszönjük a segítséget és a támogatást, az eddigi visszajelzések bizakodásra adnak okot.
Instagramon és Facebookon is megtalálsz minket, ahol – párhuzamosan a honlappal – naprakész információkkal, újdonságokkal (mint élőképek, bejelentkezések) fogunk szolgálni a jövőben!
Instagram és Facebook nevünk: firsttouchbudapest
Szolgáltatásunkat folyamatosan kívánjuk bővíteni, melyről minden esetben tájékoztatást fogunk adni honlapunkon és egyéb csatornáinkon egyaránt.

„LÉGY TE A KÖVETKEZŐ!”

Üdvözlettel:
A First Touch Csapata

Ez is érdekelhet..

Három éves a First Touch edzőterem!

Három éves a First Touch edzőterem!

Három éves a First Touch edzőterem! E hónap közepén ünnepeltük fennállásunk 3. évfordulóját! A három év alatt megannyi edzésnek, szülinapi rendezvénynek és nyári tábornak adtunk...

Visszatekintés a nyári táborokra

Visszatekintés a nyári táborokra

Visszatekintés a nyári táborokra! Fennállásunk óta idén nyáron tartottuk a legtöbb tábort, szám szerint nyolcat!Köszönjük mindazoknak, akik  mellettünk tették le a voksukat,...

Nyári Tábor a First Touchban!

Nyári Tábor a First Touchban!

Meghirdetésre kerültek az idei nyári táborok időpontjai.⚽️ A részletekhez az alábbi gombra kattintva jutnak el: