Örömmel jelenthetjük be, hogy a hosszas előkészületi-, majd kivitelezési munkák végeztével a mai napon hivatalosan is megnyitotta kapuit a First Touch Edzőterem!

Várjuk szeretettel mostantól mindazon vendégeket, akik szeretnék kipróbálni új képzési módszerünket. Mindenkinek köszönjük a segítséget és a támogatást, az eddigi visszajelzések bizakodásra adnak okot.
Instagramon és Facebookon is megtalálsz minket, ahol – párhuzamosan a honlappal – naprakész információkkal, újdonságokkal (mint élőképek, bejelentkezések) fogunk szolgálni a jövőben!
Instagram és Facebook nevünk: firsttouchbudapest
Szolgáltatásunkat folyamatosan kívánjuk bővíteni, melyről minden esetben tájékoztatást fogunk adni honlapunkon és egyéb csatornáinkon egyaránt.

„LÉGY TE A KÖVETKEZŐ!”

Üdvözlettel:
A First Touch Csapata

Ez is érdekelhet..

Back to school akció!

Back to school akció!

Back to School Akció!👀 A Te gyermeked is a labdarúgás szerelmese?⚽️ Akkor nálunk a helye!✅ Technikai készséget fejlesztő egyéni edzéseink 8.990Ft helyett most csak 5.490Ft-os...

Interjú

Interjú

A közelmúltban Csernik Kornél, az FTC Női Labdarúgó Szakosztályának UP szakmai koordinátora és edzője látogatott el hozzánk! Kornél 15 éves tapasztalattal rendelkezik az...