Bemutatjuk masszőrünket, Kiss Dávidot!

 

Dávidtól nem áll messze a masszőri hivatás, hiszen édesapja több mint két évtizede áll a legmagasabb osztályú labdarúgók szolgálatára. Ebből kifolyólag könnyebben eltudta sajátítani a szakma alapjait, fortélyait. Masszőr végzettségét 2016-ban szerezte meg és azóta is képezi magát.

A regeneráció a sport elengedhetetlen része! Ahhoz, hogy egy sportoló a maximumot tudja nyújtani fontos, hogy testünk, izomzatunk megfelelő állapotban legyen. A regeneráció fontos szerepet tölt be a prevencióban, azaz a sérülések elkerülésében is, mivel a fáradt izmok jóval sérülékenyebbek, mint a „rendszeresen karbantartottak”.

De hogy ne csak a sportolóknak kedvezzen, Dávid a hétköznapi embereknek is nyújt egyéb szolgáltatásokat, mint például relaxmasszázs, mely tökéletesen fel tudja tölteni az elmét egy fáradt, kimerítő nap után.

Következzen Dávid szolgáltatás ismertetője:

Komplex kezelés

Elsősorban sportolóknak ajánlom, nagyobb intenzitású verseny, edzés vagy mérkőzés után, regenerációs céllal. A kezelés célja, hogy a sportoló újra maximális erőbedobással tudjon készülni a következő megmérettetésre.

A kezelés egy sportmasszázsblokkból áll, mely vibrációs terápiával van kombinálva, végül nyomás terápiával zárul.

A blokkok hatásait a továbbiakban részletezem:

Nyomásterápia (nyirokmasszázs)

A nyomásterápia sportolóknak és a mozgásszegény életmódot élőknek is tökéletes választás. A Gép nyomás hatására serkenti, kompresszionálja a vérkeringést a lábszárakban. Sportolóknak segít eltávolítani a metabolitokat, a keveset mozgóknak pedig az elnehezedett lábakban serkenti a keringést. Kiválóan alkalmas a sport utáni regenerációnak, nehézlábérzés és a narancsbőr mérséklésére is.                              

Masszázsok

Svédmasszázs

A svédmasszázs elsősorban átlagos életvitelt folytatóknak ajánlom, kisebb panaszok kezelésére pl.: derékfájás. Célja a helyi keringés fokozása egy panaszos területen. Ellazítja a feszülő görcsös izmokat, valamint kiválóan alkalmas a stresszoldásra.

Relaxmasszázs

 

A relaxmasszázst olyanoknak ajánlom, akiknek konkrét panaszuk nincs, viszont szeretnének kis időre ellazulni, relaxálni. Kiválóan alkalmas az elme felfrissítésére, valamint a stresszoldásra is.

Sportmasszázs

 

A sportmasszázst főként sportolóknak ajánlom, mivel itt erősebb, mélyebb fogások állnak a fókuszban. Célja az izmokban a keringés fokozása, valamint az ott felgyülemlett égéstermékek, salakanyagok eltávolítása.

Vibrációsterápia

A vibrációsterápiát olyanoknak ajánlom, akik úgy érzik, valamely testrészük feszesebb a kelleténél helytelen testtartás vagy nagyobb fizikai igénybevétel következtében. A terápia fő célja a feszült izmok lazítása és a kötőszövetek mélyebb masszírozása. A kezelt területen az izmok és a szövetek pár nap alatt tökéletesen regenerálódnak és újra tünetmentes állapota kerülhetnek.

 Köpölyterápia

Főként sportolóknak ajánlom, egy panaszos terület kezelésére. A kezelés során a problémás területen vákum hatására vérbőséget idézünk elő igy javul az izomzat tápanyagellátása.

 

Alakformáló köpölyözés

Az alakformáló köpölyözést főként a narancsbőr eltüntetésére és a feszesebb bőrre vágyóknak ajánlom. A kezelés során csúszó köpöly segítségével vákumot idézünk elő a panaszos területen, így gyorsítva a sejtek vérellátását. A maximális hatás elérése érdekében meleg, égető krémmel kombinálom a kezelést.

Árlista

Idő

Ár

Komplex kezelés:

60 perc

8500 Ft

Masszázs 30p, Nyomásterápia 15p, Vibrációs terápia 15p

Masszázs (svéd, sport, relax)

30 perc

5000 Ft

50 perc

7500 Ft

Nyomás terápia (nyirokmasszázs)

15 perc

2600 Ft

30 perc

4000 Ft

Vibrációs terápia

15 perc

2600 Ft

30 perc

4000 Ft

Kinezio tape felhelyezés

3500 Ft

Köpölyözés

Alakformáló

30 perc

4500 Ft

Panaszos terület

15 perc

3000 Ft

Dávidot az alábbi telefonszámon éritek el: +36 30 995 1775

Instagram oldala: CMRBP

Ez is érdekelhet..

Back to school akció!

Back to school akció!

Back to School Akció!👀 A Te gyermeked is a labdarúgás szerelmese?⚽️ Akkor nálunk a helye!✅ Technikai készséget fejlesztő egyéni edzéseink 8.990Ft helyett most csak 5.490Ft-os...

Interjú

Interjú

A közelmúltban Csernik Kornél, az FTC Női Labdarúgó Szakosztályának UP szakmai koordinátora és edzője látogatott el hozzánk! Kornél 15 éves tapasztalattal rendelkezik az...