A Toca Touch Trainer labdaadogató gép!

Edzőtermünk színfoltja, mellyel meggyőződésünk, hogy egyedülállót tudunk mutatni a labdarúgó egyéni képzések területén.

És hogy miért érezzük így? 10 érv, ami mellette szól:

1. Mert a gép leveszi a „terhet” az edző válláról. A labdaadogatást elvégzi helyette, ezzel lehetővé téve, hogy kizárólag csak a játékosra tudjon koncentrálni.

2. Beállíthatjuk, hogy milyen szögben adogassa a labdákat. Ezáltal lehetőségünk nyílik a különböző technikai kivitelezések gyakorlására, úgy mint

– földön labdaátvétel – belsővel, külsővel, talppal; passzok, kapura lövések

– félmagas labdalevétel belsővel, külsővel; passzok, kapáslövések

– magas labdalevétel combbal, mellel; kapáslövések, fejelések

3. Közép- és két szélességi irányban is tudja adni a gép a labdákat, így különböző szögekből tudjuk gyakorolni a helyes kivitelezést, labdalevételt, kapuralövést.

4. Többféle erősségi fokozatot tudunk az adogatáshoz beállítani, így korosztálytól és szinttől függően lehet gyakorolni. Az erősségek váltásával lehet mérni azt is, hogy idővel mennyit fejlődik a labdarúgó.

5. A gép tizennyolc labdát képes egymás után, akár két másodpercenként adogatni. Könnyebben tud rögzülni így egy adott kivitelezés, mivel folyamatos, ismétlődő impulzus éri a sportolót, ezáltal fejlesztve az alapvető képességeit.

6. A gép által a technikai kivitelezésen van a hangsúly, ugyanakkor a különböző segédeszközök használatával az egyén reflex- és reakcióképessége is folyamatosan gyorsul az edzések alatt.

7. Akár kezdő gyermek, akár tapasztalt versenyjátékos jár nálunk, edzésmódszerünk mindkettőjüknek ugyanazt nyújtja – egy szórakoztató edzést.

8. A kisebb, kettes méretű labdával ugyan nehezebb a különböző technikai elemek gyakorlása, de ezzel gyakorolva a későbbiekben könnyebb lesz a normál, ötös méretű labdával való kivitelezés.

9. Rehabilitáció fontossága: A gép lehetővé teszi, hogy kontrollált környezetben apró lépésekkel vezessük vissza a sérülés után visszatérő sportolót a játékba. A kisebb méretű labdák kevésbé terhelik az ízületeket, a gondos adogatás pedig csökkenti a pontatlan vagy elmért sebességű labdák okozta sérülések kockázatát.

10. A gép segítségével egy First Touch edzés létszámtól függően 300-600 labdaérintést garantál egy játékos számára, ami egy normál csapatedzésen kivitelezhetetlen.

Ez is érdekelhet..

Elkészült a születésnapi meghívónk!

Elkészült a születésnapi meghívónk!

Elkészült a születésnapi meghívónk! Időről időre kapunk visszajelzést, milyen jó lenne egy First Touch meghívó, melyet át lehet adni a kis barátoknak a születésnapi buli előtt. A...

Három éves a First Touch edzőterem!

Három éves a First Touch edzőterem!

Három éves a First Touch edzőterem! E hónap közepén ünnepeltük fennállásunk 3. évfordulóját! A három év alatt megannyi edzésnek, szülinapi rendezvénynek és nyári tábornak adtunk...

Visszatekintés a nyári táborokra

Visszatekintés a nyári táborokra

Visszatekintés a nyári táborokra! Fennállásunk óta idén nyáron tartottuk a legtöbb tábort, szám szerint nyolcat!Köszönjük mindazoknak, akik  mellettünk tették le a voksukat,...