A nyári táborok margójára…

Több, mint 100 gyermek, intenzív edzések, vidámság, jókedv és élmények hat héten keresztül!

A nyári táboraink lebonyolítását követően szeretnénk köszönetet mondani mindazon gyermeknek és szülőnek, aki idén minket választott!
Emellett köszönjük a pozitív visszajelzéseket, örülünk, hogy ilyen jól érezték magukat nálunk a lurkók.
Hat tábor alatt rengeteg élményben részesült nálunk több, mint 100 gyermek és bizton állíthatjuk, a legnagyobb várakozással a sztárvendégek érkezése iránt voltak.

Ezúton is köszönjük Pászka Lórándnak, Futács Márkónak, Szappanos Péternek, Pátkai Máténak, Kádár Tamásnak és Dombó Dávidnak, hogy elfogadták meghívásunkat, életreszóló élmény volt az ifjoncoknak.

Egy szívet melengető történet: az egyik táborunk alatti játéknapon FIFA-ban többek között pl. a PSG-t, Real Madridot vagy a Bayern Münchent választották a gyerekek, viszont miután Pászka Lóránd, a FTC labdarúgója járt nálunk, onnantól kezdve mindenki a fradival akart lenni, természetesen Lórival a kezdőben!❤️

Az idei sztárvendégeink voltak: Futács Márkó (MTK), Pászka Lóránd (Ferencváros), Szappanos Péter (Budapest Honvéd), Pátkai Máté (Vasas), Kádár Tamás (Paksi FC), Dombó Dávid (Vasas)

Természetesen jövő nyáron újfent lesznek táboraink, május elején fogunk jelentkezni a részletekkel!☺️⚽️

Most pedig jön az ősz, ezért mi is fókuszálunk már a fő profilunkra, az egyéni képzésre, melyben a közeljövőben egy újdonsággal is fogunk szolgálni – részletek hamarosan!

Üdvözlettel:

First Touch csapata

Ez is érdekelhet..

Nyári Tábor a First Touchban!

Nyári Tábor a First Touchban!

Meghirdetésre kerültek az idei nyári táborok időpontjai.⚽️ A részletekhez az alábbi gombra kattintva jutnak el:

Újra back to school akció!

Újra back to school akció!

Csatlakozz közösségünkhöz és fejlődj velünk! Ha a Te gyermeked is a labdarúgás szerelmese, akkor a legjobb helyen jársz!✅ Idén ősszel mindazon gyermek vagy felnőtt labdarúgó, aki...