A nyári táborok margójára…

Több, mint 100 gyermek, intenzív edzések, vidámság, jókedv és élmények hat héten keresztül!

A nyári táboraink lebonyolítását követően szeretnénk köszönetet mondani mindazon gyermeknek és szülőnek, aki idén minket választott!
Emellett köszönjük a pozitív visszajelzéseket, örülünk, hogy ilyen jól érezték magukat nálunk a lurkók.
Hat tábor alatt rengeteg élményben részesült nálunk több, mint 100 gyermek és bizton állíthatjuk, a legnagyobb várakozással a sztárvendégek érkezése iránt voltak.

Ezúton is köszönjük Pászka Lórándnak, Futács Márkónak, Szappanos Péternek, Pátkai Máténak, Kádár Tamásnak és Dombó Dávidnak, hogy elfogadták meghívásunkat, életreszóló élmény volt az ifjoncoknak.

Egy szívet melengető történet: az egyik táborunk alatti játéknapon FIFA-ban többek között pl. a PSG-t, Real Madridot vagy a Bayern Münchent választották a gyerekek, viszont miután Pászka Lóránd, a FTC labdarúgója járt nálunk, onnantól kezdve mindenki a fradival akart lenni, természetesen Lórival a kezdőben!❤️

Az idei sztárvendégeink voltak: Futács Márkó (MTK), Pászka Lóránd (Ferencváros), Szappanos Péter (Budapest Honvéd), Pátkai Máté (Vasas), Kádár Tamás (Paksi FC), Dombó Dávid (Vasas)

Természetesen jövő nyáron újfent lesznek táboraink, május elején fogunk jelentkezni a részletekkel!☺️⚽️

Most pedig jön az ősz, ezért mi is fókuszálunk már a fő profilunkra, az egyéni képzésre, melyben a közeljövőben egy újdonsággal is fogunk szolgálni – részletek hamarosan!

Üdvözlettel:

First Touch csapata

Ez is érdekelhet..

Nyári Tábor a First Touchban!

Nyári Tábor a First Touchban!

Meghirdetésre kerültek az idei nyári táborok időpontjai.⚽️ A részletekhez az alábbi gombra kattintva jutnak el:

Elkészült a születésnapi meghívónk!

Elkészült a születésnapi meghívónk!

Elkészült a születésnapi meghívónk! Időről időre kapunk visszajelzést, milyen jó lenne egy First Touch meghívó, melyet át lehet adni a kis barátoknak a születésnapi buli előtt. A...

Három éves a First Touch edzőterem!

Három éves a First Touch edzőterem!

Három éves a First Touch edzőterem! E hónap közepén ünnepeltük fennállásunk 3. évfordulóját! A három év alatt megannyi edzésnek, szülinapi rendezvénynek és nyári tábornak adtunk...