Jelentkezés

Az alábbi mezők kitöltésével add meg az adataidat. Ezt követően e-mailben fogunk tájékoztatni a lehetséges edzésidőpontokról.

* kötelezően kitöltendő

Hírlevél

E-mail Cím

info@firsttouch.hu

Edzőterem Címe

1143 Budapest
Gizella Út 25.
(Bejárat az Udvarban)

Gyakran Ismételt Kérdések

  • Hogyan vehetek részt egy edzésen?

Nem kell mást tenned, mint az oldalon található „JELENTKEZZ” fülre kattintani és kitölteni a megjelenő adatlapot. Kiskorú jelentkező esetén kötelezően meg kell adni gondviselő/szülő nevét, elérhetőségét.
Jelentkezésed után e-mailben vagy telefonon fogunk tájékoztatni a lehetséges edzésidőpontról.

  • Hány fős csoportokban zajlanak az edzések?

4-5 fős csoportokban zajlanak az edzések.

  • Hány éves kortól lehet jelentkezni?

6 éves kortól várunk mindenkit.

  • Milyen cipőt hozzak magammal?

A műfüves pályát terem- vagy műfüves (hernyótalpas) cipővel lehet használni.

  • Egyéb elfoglaltság, nehezítő körülmény (iskola, csapatedzés, utazás stb.) miatt behatárolt az az idő, mikor a képzésre tudnék járni.

Amennyiben ez a helyzet áll fent, a jelentkezési adatok megadásánál írd le nekünk az „Üzenet”-be, hogy melyek azok a napok/időpontok, amik szóba jöhetnek neked, így mi is könnyebben össze tudjuk állítani az edzésidőpontokat.

Ha esetleg több csapattársad is van, akik szintén szeretnének hozzánk járni, úgy egyszerűbb az időpont egyeztetés, mivel azonos napi ritmusa van mindenkinek. Rugalmasak vagyunk e téren is, biztosan fogunk tudni olyan időpontot találni, ami mindenkinek megfelel.

  • Mit lehet tudni az edzőteremről, hol tartják a képzést?

Edzőtermünkben 2 db granulátum- és károsanyagkibocsátásmentes sportműfűvel borított pályán fogadjuk vendégeinket. A sportréteg alá kifejezetten erre a célra gyártott csillapító réteg került, mely használóinak megfelelő védelmet nyújt az ízületi és gerincsérülések ellen. A pályák befogadóképessége maximum 5 fő, így egyidejűleg 10 főnek tudunk képzést tartani. Fürdő részleggel kialakított külön férfi és női öltöző áll vendégeink részére.
Az edzések ideje alatt a hozzátartozók helyet foglalhatnak a külön erre a célra kialakított előtérben, ahonnan rálátni mindkét pályára.

  • Most ismerkedek még csak a labdarúgással, így akkor ez nekem nem is való?

Ez nem igaz. Egyéni képzésünkre egyaránt várjuk amatőr és profi labdarúgók jelentkezését, életkortól és nemtől függetlenül! Szakembereink segítségével a korosztálynak és a képzettségi szintnek megfelelő gyakorlatokat állítunk össze a résztvevőknek.

  • Budapesten belül hol található a First Touch edzőterem? Hogyan jutok el oda?

Google maps-on „First Touch” néven megtalálhatóak vagyunk.
Címünk: 1143. Budapest, Gizella út 25. (bejárat az udvarban)
Kocsival az Egressy útról közelíthető meg, vendégeink parkolni az utcában tudnak. Tömegközlekedéssel az 1-es villamos és a 77-es trolibusz Egressy út/Hungária körút megállótól gyalog 4 percnyi távolságra, a Puskás Ferenc Stadion metrómegállótól 11 percnyi távolságra vagyunk.

  • Nyári táboraink feltételei:

Jelentkezéshez:

1. A táborról szóló cikk alján lévő szülői nyilakozat kitöltése és beküldése, mely történhet e-mailben vagy személyesen termünkben.

2. A részvételi díj 50%-nak megfizetése a jelentkezést követő 5 napon belül. (mely történhet utalás vagy készpénz formájában termünkben)

A részvételi díj maradék 50%-át a tábor kezdete előtt 7 nappal kérjük megfizetni.

Amennyiben a jelentkezés ellenére nem vesz részt a táborban a gyermek, abban az esetben a részvételi díj 50%-a elvész. (ez alól kivétel, ha betegség miatt történik a lemondás, melyet orvosi papírral kell igazolni.)

Az aktuálsi tábor kezdete előtt egy héttel, ha nincs meg a minimális létszám (5 fő), abban az esetben értesítjük a szülőket ennek tényéről és döntünk a részletekről. Tábor elmaradásakor (létszám meghiúsulása miatt) a befizetett összeg visszajár.