Születésnap

 

Tisztelt Érdeklődő!

Különböző szülinapi csomagjaink közül választhatnak, melyeket az alábbiakban mutatunk be.

Minden csomagunk szerves része a különleges labdaadogató gépünk, ami egyedi, felejthetetlen élményt nyújt  gyermekek és felnőttek számára egyaránt. Szakképzett edzőink vezetésével bármely csomagot választják, a hozzánk látogatók garantáltan boldogan fognak a szülinap végeztével távozni.

BL csomag: 1 órás időintervallum, mely alatt egy születésnapi programra összeállított vidám, ügyességi elemekkel tarkított edzésen vesz részt az ünnepelt és társai (az idő “rövidsége” miatt ebben a csomagban ünneplésre, zsúrtartásra nincs lehetőség).

EB csomag: 2 órás időintervallum, mely tartalmaz 60-70 perces játékos foglalkozást, különböző feladatokkal, ügyességi elemekkel korosztálynak megfelelően.
Ezt követően történik a tortázás, köszöntés/ajándékozás, ünneplés, a maradék időben pedig kiskapukra való focimérkőzésre kerül sor.

VB csomag: 3 órás időintervallum, mely megegyezik az EB csomag programjával, bővített, hosszabb verzióban.

A csomagokon belüli programok hosszúsága, sorrendje változtatható, a fentebb írtak egy jól bevált, ajánlott forma.

A szülinap alatt csak Önöké a helyszín, mely tartalmazza a pályát, az öltözőket, az ünnepléshez, tortázáshoz alkalmas előteret, ahol lehetőség van videót, zenét is lejátszani.
Termünk légkondicionáló berendezéssel rendelkezik, emellett – a születésnaphoz esetlegesen szükséges – hűtővel, mikróval felszerelt.

Áraink tartalmazzák az előtér szülinapi dekorációval való feldíszítését, illetve egy nyomtatható szülinapi meghívót, melyet foglalás után küldünk ki e-mailben.

Az ünnepléshez adott esetben szükséges termékeket/kellékeket  (étel/ital, torta – haccp igazolással, papír evőeszköz, tányér stb.) a vendégeknek kell biztosítaniuk.

Áraink:

BL csomag:
5 főig: 26.990 Ft
6-8 fő között: 30.990 Ft
9-12 fő között: 34.990 Ft

EB csomag:
5 főig: 37.990 Ft
6-8 fő között: 41.990 Ft
9-12 fő között: 45.990 Ft

VB csomag:
6-8 fő között: 55.990 Ft
9-12 fő között: 59.990 Ft

Örömmel állunk rendelkezésre bármilyen további kérés, kérdés esetén, helyszín megtekintéssel kapcsolatosan is forduljanak hozzánk bizalommal!

Üdvözlettel:
First Touch csapata
+36202976815

INNOVATÍV EDZÉSEK

Egyéni képzés

Edzésprogramunk a támadási, védekezési és egyéni technikák fejlesztésére összpontosít,
melyeket gyakran lehetetlen edzeni csapatgyakorlatokban nagy létszám mellett. Emellett hihetetlenül felgyorsítja a technikai, fizikai fejlesztést valamint gyorsabb gondolkodást és döntéseket biztosít a pályára a játékosnak.

Technika

Olyan technikai alapot, magabiztosságot, önbizalmat adunk, mely által a játékos
ösztönösen véghez tud vinni olyan megoldásokat a mérkőzés során, amikre eddig külön
koncentrálnia kellett – mindezt szórakoztató, élvezhető körülmények között.

Csoportos képzés

Kis csoportos, 4-5 fős labdarúgó képzést tartunk azért, hogy egy közel egy órás foglalkozás során minél többször érjenek labdába a játékosok és ezáltal képesek legyenek elsajátítani az első érintés tökéletes kivitelezését.

Profiknak is

Profi labdarúgóknak igény szerint privát edzéslehetőséget biztosítunk. Mindkét pályánkon található nagypályás méretű labdarúgó kapu, elősegítve ezzel a kapu előtti szituációkat, mind kapusoknak és védőknek védekezésnél, mind csatároknak támadásbefejezésnél.

Kreativitás

Képzésünk által az egyén tökélyre tudja fejleszteni technikai tudását, magabiztosságát és kockázatvállalását. Ezen képességekkel, a minőségi ismétlések és a meccseken használható mozgások folyamatos gyakorlásával válik kreatívvá egy játékos.

Kontroll

Az edzéseken 2-es méretű speciális labdát használunk, ami hatványozottan fejleszti a
játékos technikáját („small ball technology”). Nagyobb kontrollra fejleszt, s mivel kisebb a felülete, így pontosabb labdakezelést tesz lehetővé.

Hibajavítás

A Touch Trainer labdaadogató gép által és a kiscsoportos foglalkozások révén tudnak
edzőink kizárólag a játékosok technikai kivitelezésére és a hibajavításra koncentrálni.
A minőségi ismétlések fejlesztik az alapvető technikai, fizikai és kognitív képességeket.
Az edzésterv személyre szabott, flexibilis programot kínál, mely az egyéni és a
csapatfejlesztést is hatékonyabbá teszi.