Három éves a First Touch edzőterem!

E hónap közepén ünnepeltük fennállásunk 3. évfordulóját!

A három év alatt megannyi edzésnek, szülinapi rendezvénynek és nyári tábornak adtunk otthont, mellyel sokaknak tudtunk örömöt okozni.
A Covid okozta kezdeti nehézségek után szépen lassan megismerték termünket és büszkeséggel tölt el minket, hogy sokszor már ajánlás útján jutnak el hozzánk a szülők/gyerekek.

Emellett a pozitív visszajelzéseket is jó olvasni/hallani, hogy az edzéseinken tanultakat viszontlátják a gyermekeken a futballpályán. Ez a legfontosabb, hisz ebből látható, hogy van értelme a nálunk elvégzett edzésmunkának!

Ez idő alatt ezzel együtt mi is fejlődtünk, mint ember, mint edző egyaránt és örömünkre szolgál, hogy átadhatjuk tudásunkat a gyermekeknek!

Amivel kapcsolatban bátran fordulhattok hozzánk: nyári tábor, labdarúgó egyéni képzés, szülinapi zsúr

Köszönjük azoknak, akik ez idáig minket választottak, reméljük a jövőben is segíthetjük a gyermekek fejlődését és okozhatunk nekik felejthetetlen örömöt!

Üdvözlettel:

First Touch csapata

Ez is érdekelhet..

Nyári Tábor a First Touchban!

Nyári Tábor a First Touchban!

Meghirdetésre kerültek az idei nyári táborok időpontjai.⚽️ A részletekhez az alábbi gombra kattintva jutnak el:

Elkészült a születésnapi meghívónk!

Elkészült a születésnapi meghívónk!

Elkészült a születésnapi meghívónk! Időről időre kapunk visszajelzést, milyen jó lenne egy First Touch meghívó, melyet át lehet adni a kis barátoknak a születésnapi buli előtt. A...

Visszatekintés a nyári táborokra

Visszatekintés a nyári táborokra

Visszatekintés a nyári táborokra! Fennállásunk óta idén nyáron tartottuk a legtöbb tábort, szám szerint nyolcat!Köszönjük mindazoknak, akik  mellettünk tették le a voksukat,...