Visszatekintés a nyári táborokra!

Fennállásunk óta idén nyáron tartottuk a legtöbb tábort, szám szerint nyolcat!

Köszönjük mindazoknak, akik  mellettünk tették le a voksukat, reméljük, mindenki jól érezte magát nálunk és élményekkel tért haza.
Emellett köszönjük a pozitív visszajelzéseket is és nem utolsósorban köszönjük a sztárvendégeknek, hogy időt tudtak szakítani ránk és elfogadták meghívásunkat, név szerint  Kiss Tamásnak, Szappanos Péternek, Holczer Ádámnak, Kulcsár Dávidnak, Kádár Tamásnak, Németh Krisztiánnak, Stieber Zoltánnak, Simon Attilának és Vass Ádámnak.

Hatalmas élményben részesülhettek a gyerekek az aláírásoktól kezdve a közös fotókon át a beszélgetésig, ahol szabadon lehetett kérdéseket feltenni. Szóba került a játékos életútja, számos élménybeszámoló mérkőzésekről, “kulisszatitkokról” és jó tanácsok, melyek hasznosak lehetnek a magánéletben és a sportolói pálya során egyaránt.

Közös fotózás a vendégekkel: Szappanos Péter (Paksi FC), Németh Krisztián, Stieber Zoltán (MTK), Holczer Ádám (Soroksár FC) (további képek az instagram  oldalunkon láthatók – @firsttouchbudapest)

Jövő nyáron újfent lesznek táboraink, május elején fogunk jelentkezni a részletekkel!☺️⚽️

Üdvözlettel:

First Touch csapata

Ez is érdekelhet..

Nyári Tábor a First Touchban!

Nyári Tábor a First Touchban!

Meghirdetésre kerültek az idei nyári táborok időpontjai.⚽️ A részletekhez az alábbi gombra kattintva jutnak el:

Elkészült a születésnapi meghívónk!

Elkészült a születésnapi meghívónk!

Elkészült a születésnapi meghívónk! Időről időre kapunk visszajelzést, milyen jó lenne egy First Touch meghívó, melyet át lehet adni a kis barátoknak a születésnapi buli előtt. A...

Három éves a First Touch edzőterem!

Három éves a First Touch edzőterem!

Három éves a First Touch edzőterem! E hónap közepén ünnepeltük fennállásunk 3. évfordulóját! A három év alatt megannyi edzésnek, szülinapi rendezvénynek és nyári tábornak adtunk...